In/Uitschrijven

U schrijft u in bij de huisartsenpraktijk, het is niet mogelijk u in te schrijven bij een huisarts.

- Inschrijven

Wilt u zich inschrijven in onze praktijk, neem dan even contact op met onze assistenten. Wordt er dan afgesproken dat u zich kunt inschrijven, dan zullen wij u vragen in de middag langs te komen op onze praktijk. Wij verzoeken u dan het volgende mee te nemen:

• Het ingevulde inschrijfformulier. Klik hier om het inschrijfformulier te openen.
• Uw verzekeringspapieren (bewijs van inschrijving)
• Een kopie van een geldig legitimatiebewijs
• Laat uw vorige huisarts weten dat u zich bij een andere huisarts heeft ingeschreven. Hij/zij kan ons dan het dossier doen toekomen.
• Vergeet u niet uw ziektekostenverzekering te informeren betreffende de wijziging.

Wilt uw meerdere leden van uw gezin inschrijven, neem dan van alle in te schrijven personen bovenstaande mee.

U kunt bij het inschrijven ook laten vastleggen of u wel of geen toestemming geeft voor het elektronisch uitwisselen van uw gegevens met andere zorgverleners. U doet dit door  bijgaand toestemmingsformulier in te vullen en bij ons in te leveren. U kunt dit ook regelen via www.ikgeeftoestemming.nl. Klik hier voor meer informatie over het elektronisch uitwisselen van patiëntgegevens. 

U kunt ook via onze website een inschrijfformulier invullen. U vindt het formulier onder het kopje: "Contact" of u kunt hier klikken om direct naar het formulier te gaan.

- Uitschrijven

Als u zich wilt uit laten schrijven, geef dan de gegevens van uw nieuwe huisarts aan ons door. Wij dragen dan zorg dat uw dossier aangetekend naar uw nieuwe huisarts gestuurd wordt.

- Aanpassen van gegevens

Zijn uw gegevens veranderd bijvoorbeeld uw adres, telefoonnummer of verzekeringsgegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan de assistenten. U kunt dit doen door langs te komen, telefonisch contact op te nemen of door een bericht te sturen. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier; geeft u wel even aan bij welke huisarts u zit? Ga naar het contactformulier.